Skip to main content

Pungi hartie personalizate la comanda. La fel ca pentru orice achizitie, si pentru comenzile de pungi hartie personalizate exista momente bune, cand nivelul preturilor este favorabil pentru client. De asemenea si mai putin bune, cand acestea se scumpesc sau cel putin nu inregistreaza nicio scadere.

Ianuarie, luna reducerilor la pungi hartie personalizate!

Daca ar fi sa ne luam dupa atat de intens mediatizatul Black Friday sau dupa asa-zisa luna a cadourilor, luna ianuarie nu prea pare sa aiba ceva in comun cu achizitiile avantajoase. Si totusi, lucrurile stau exact pe dos.

Lunile august si ianuarie au devenit tot mai populare in randul activitatilor de comert. Acestea sunt indelung asteptate de toti cumparatorii interesati de oferte colosale si de reduceri.

In multe sectoare, vanzatorii incheie conturile cu vechile colectii de vara si respectiv de iarna, pentru a lasa loc liniilor noi, asa ca pentru un nou sezon.

Lucrurile stau in mod similar si la sediul Total Gama. Producator de pungi hartie, care in acest an, se pregateste deja sa dea startul reducerilor la toate sortimentele de sacose personalizate.

Te asteptam cu o cerere de oferta! Iata cateva detalii!

Asadar, daca detii o activitate cu caracter comercial (magazin, supermarket, farmacie, etc.) sau daca doar intentionezi sa-ti promovezi afacerea folosind strategii mai putin conventionale, dar nu mai putin eficiente, te asteptam sa ne ”deranjezi” cu o cerere de oferta.

In scurt timp, printr-un e-mail, te vom informa. Oferim info cu precizie asupra ofertelor de pungi hartie personalizate disponibile in acest moment pe site-ul nostru.

In general, din momentul comenzii ferme, limita maxima de livrare se incadreaza in pragul a 8 zile lucratoare, tocmai pentru ca nu detinem pe stoc cantitati insemnate de pungi.

Acest lucru inseamna ca intr-un interval de timp rezonabil, vei putea dipune de mii de sacose. Acestea se pot pune la indemna cumparatorilor. Sau, le poti folosi in scopul promovarii afacerii tale ori a unui eveniment pe care urmeaza sa-l organizezi.

Leave a Reply