Skip to main content

Pungi cofetarie din hartie produse la comanda

Pungi cofetarie imprimate produse la comanda din hartie. Cauti pungi hartie pentru cofetaria ta? Iti doresti calitate la un pret avantajos?

Suntem siguri ca pui mare pret pe imaginea cofetariei tale. La fel si pe produsele realizate si vandute in aceasta.

De aceea noi iti oferim pungi cofetarie din hartie personalizate in acord cu valorile tale si cu stilul tau caracteristic.

pungi cofetarie

 

Daca si tu esti la fel de perfectionist ca si noi, atunci cu siguranta ca vom avea o colaborare pe cinste!

Fabrica noastra de pungi cofetarie personalizate este dotata cu aparatura moderna si personal calificat. Astfel, putem produce in conditii optime de siguranta si la inalte standarde de calitate, cantitati insemnate de pungi hartie personalizate.

Pungile de hartie pentru cofetarii sunt de diverse marimi, modele sau design-uri.

Noi iti oferim posibilitatea de a avea propriul model de hartie de ambalat cu care sa iti impresionezi clientii.

PROFESIONALISM. CALITATE. INCREDERE.

Acestea sunt cele mai adecvate trei adjective prin care am defini relatiile cu clientii nostri – poate chiar acestea sunt si motivele pentru care avem relatii de lunga durata cu majoritatea acestora.

Pungi cofetarie din hartie – o necesitate pentru cofetarii!

Unul dintre avantajele de necontestat ale pungilor de hartie este cel de a fi biodegradabile. Asadar, chiar fiind prietenoase cu mediul, pungile de hartie trebuie utilizate responsabil. De asemenea, pretul accesibil al acestora, face din pungile de hartie o optiune fara rivali.

Pungi cofetarie din hartie simple sau personalizate?

Ca si toate celelalte materiale de ambalat specifice cofetariilor,  si pungile de hartie vin in doua variante: simple sau personalizate.

Pungile de hartie vin in doua optiuni cromatice: natur sau albe. In functie de felul de punga ales, depinde si realizarea personalizarii acesteia – in cazul in care se opteaza pentru aceasta.

Comanda si Livrare

Comanda minima pentru pungile de hartie este de 20.000 de bucati iar personalizarea se poate realiza la maxim 4 culori fata-verso la minim 60.000bucati.

Se pot produce in 4-10 zile lucratoare de la comanda ferma in functie de perioada din an in care se efectueaza.

Pentru o oferta de pret personalizata va invitam sa ne contactati de Luni pana Vineri la:

Telefon: 0742.024.141