Skip to main content

Coltare shaorma personalizate produse din plastic si hartie.

Coltare shaorma, orice reclama in plus este binevenita si ajuta pentru atragerea de noi clienti. Noi va propunem sa personalizati coltarele din shaormerii. Ele pot contine un mesaj amuzant impreuna cu datele din contact sau logo-ul shaormeriei.

Producem la comanda coltare shaorma din plastic.

Se pot produce la dimensiuni 19x20cm la o grosime de 35 microni pentru a garanta un aspect placut si un ambalaj deosebit. Conceput sa aduce clientilor finali mesajul publicitar conceput de beneficiar.

Cantitatea minima pentru coltar shaorma din plastic este de 20.000bucati. Termenul de productie este de 4-7 zile de la comanda ferma. La prima comanda se achita separat o matrita, un cliseu. Pretul sau este dat de grafica si de numarul de culori.

coltar shaorma coltar burger

Coltare de shaorma din hartie personalizate 0742.024.141

Putem produce in cantitati de minim 20.000bucati. Dimensiunile disponibile sunt: 15x17cm si 17×17 cm. Coltarele se pot imprima cu 1-2 culori cu grafica dorite.

La prima comanda, separat, se achita matrita. Pretul unei matrite, se poate calcula, numai dupa simularea grafica. Cu cat suprafata de imprimare este mai mare, cu atat pretul cliseului este mai mare. Odata produs cliseul se poate refolosi pentru o perioada nedeterminata.

Pentru orice comanda simularea grafica este gratuita, grafica trebuie trimisa in format vectorial, pdf sau corel. Transportul in Bucuresti este gratuit.

Coltarele din hartie se ambaleaza in cutii de carton iar coltarele din plastic sunt la set100 bucati, ambalate in pungi.

Pentru a comanda se achita conform unei facturi proforme un avans de minim 50% iar restul la livrare. Inainte de comanda se semneaza un contract comercial si se aproba grafica. Pretul coltarului se poate schimba in functie de cantitate, cu cat cantitatea este mai mare cu atat putem sa oferim un pret mai bun de productie.